Laser αποτρίχωση μπικίνι

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για θηλυκότητα στο μάξιμουμ!

Η αίσθηση φρεσκάδας, η ξέγνοιαστη εμφάνιση με το μαγιό, η μεγιστοποίηση της σεξουαλικής απόλαυσης, αλλά και λόγοι υγιεινής οδηγούν τις περισσότερες γυναίκες να «επεμβαίνουν» στην τριχοφυΐα του μπικίνι. Πιο συγκεκριμένα, έχει υπολογιστεί ότι το 80% των γυναικών προχωράει σε αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής. Δεν είναι όμως όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης αποτελεσματικές και ασφαλείς. Μόνο η Laser αποτρίχωση μπορεί να εγγυηθεί ανώδυνο, ασφαλές και οριστικό αποτέλεσμα.

Θα έχετε προσέξει ότι ειδικά στην περιοχή του μπικίνι όπου το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο, οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης προκαλούν πολύ συχνά ερεθισμούς, αμυχές και θυλακίτιδα (τρίχες στραμμένες προς τα μέσα), που κάθε άλλο παρά περιποιημένη εικόνα προσδίδουν σε αυτήν την ιδιαίτερη περιοχή. Την ίδια στιγμή, οι αμυχές σε συνδυασμό με την υγρασία του βλεννογόνου της περιοχής ανοίγουν τον δρόμο για την ανάπτυξη βακτηριδίων και μολύνσεων, ακόμα και για την εμφάνιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Επιπλέον, το ξυραφάκι, το αποτριχωτικό κερί, οι οικιακές συσκευές αποτρίχωσης και οι υπόλοιπες παραδοσιακές μέθοδοι αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας προσφέρουν πολύ προσωρινό αποτέλεσμα, απαιτώντας συχνή επανάληψη και άρα χάσιμο χρόνου και χρήματος.

Γιατί να προτιμήσετε αποτρίχωση με λέιζερ στο μπικίνι;

Η αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ αποτελεί μία σύντομη, ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο που εγγυάται οριστικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία δεν διαρκεί πάνω από 15 λεπτά και από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται ορατή μείωση της τριχοφυΐας. Κατά μέσο όρο, αρκούν 4-6 συνεδρίες για την εξάλειψη της τριχοφυΐας σε ποσοστό που αγγίζει το 95%. Με τη Laser αποτρίχωση, το δέρμα μένει λείο και βελούδινο και ενισχύεται η αίσθηση θηλυκότητας και φρεσκάδας.

Επιπλέον, καθότι η αποτρίχωση μπικίνι αποτελεί μία προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα, το Laser επιτρέπει μία αποτρίχωση ακριβείας για τις γυναίκες που επιθυμούν αντί να εξαλείψουν όλη την τριχοφυΐα της ηβικής περιοχής, να αποτριχώσουν μόνο ό,τι φαίνεται γύρω από το εσώρουχο ή να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός σχεδίου στην ηβική περιοχή, αφήνοντας για παράδειγμα μία λωρίδα, ένα τρίγωνο ή κάποιο άλλο σχήμα τριχοφυΐας.

Ποια είναι η διαφορά στην αποτρίχωση της «γραμμής μπικίνι» και «full μπικίνι»;

Οι πιο δημοφιλείς επιλογές λέιζερ αποτρίχωσης στο μπικίνι είναι η “γραμμή μπικίνι” που συνεπάγεται εξάλειψη της τριχοφυΐας στα πλαϊνά της ηβικής περιοχής, δηλαδή γύρω από το εσώρουχο, και το “full μπικίνι” ή αλλιώς “Brazilian” που σημαίνει αποτρίχωση όλης της ηβικής περιοχής. Πολλές γυναίκες ωστόσο επιλέγουν να αφήσουν μία μικρή λωρίδα τριχοφυΐας στην ηβική περιοχή, περίπου όσο καλύπτει ένα εσώρουχο στρινγκ, ή να δημιουργήσουν ένα σχέδιο όπως τρίγωνο, καρδούλα ή διαμάντι. Ο πιο απλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι θα αποκτήσετε το στυλ που σας ταιριάζει, είναι να ξυρίσετε προηγουμένως την περιοχή δίνοντάς της το σχήμα/στυλ τριχοφυΐας που προτιμάτε.

Είμαι κατάλληλη υποψήφια για Laser αποτρίχωση μπικίνι;

Στη New York Laser Clinic, η Laser αποτρίχωση εφαρμόζεται με το πλέον εξελιγμένο λέιζερ Αλεξανδρίτη Candela Gentelase που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και τριχοφυΐας. Ο ιατρός ρυθμίζει τις παραμέτρους της θεραπείας στα μέτρα σας, ώστε να εξαλειφθεί η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα οριστικά, με ασφάλεια και με τον μικρότερο δυνατό αριθμό συνεδριών!

Πονάει η λέιζερ αποτρίχωση στο μπικίνι;

Με το Laser Alexandrite Candela τελευταίας γενιάς, η λέιζερ αποτρίχωση αποτελεί μία ανώδυνη διαδικασία ακόμα και για την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι. Το λέιζερ διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης που με τη βοήθεια του ψύχους μουδιάζει το δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, καθιστώντας απολύτως ανεκτή την εφαρμογή.

Τι αποτέλεσμα να περιμένω;

Σε αντίθεση με το ξυραφάκι που αφήνει την ευαίσθητη περιοχή ερεθισμένη ή με τη σκιά της υπάρχουσας τριχοφυΐας, το Laser καθώς δρα στοχευμένα και σταματάει την ανάπτυξη της τρίχας από τη ρίζα της, εμποδίζοντας έτσι την επαναφύτρωσή της. Το δέρμα μένει εντελώς καθαρό και απαλό, αναδεικνύοντας την αίσθηση φρεσκάδας, αγνότητας και θηλυκότητας της περιοχής.

#newyorklaser

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ