ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Γιατί η εμπειρία στην New York Clinic είναι τόσο ξεχωριστή;

  Η New York Laser Clinic φέρνει στην Ελλάδα την εμπειρία από τις κορυφαίες Ιατρικές κλινικές Laser και Αισθητικής Δερματολογίας, της Αμερικής.

  Διαθέτουμε Παγκοσμίου επιπέδου Ιατρικά Μηχανήματα και μεταφέρουμε στην Ελλάδα τα αυστηρότερα Ιατρικά Πρωτόκολλα εφαρμογής των Lasers, πάντοτε με την έγκριση του πιο έγκυρου Αμερικάνικου οργανισμού ( FDA - Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).

  Στην New York Laser Clinic, ο ασθενής είναι ο «Βασιλιάς», όπως λένε και στην Αμερική.

  Η Φιλοσοφία της New York Laser Clinic, διαφέρει αφού εστιάζει στην παροχή "προσωπικών" θεραπειών (personalized treatments). Σε αντίθεση με άλλα κέντρα ή κλινικές που εφαρμόζουν τη μέθοδο «μια θεραπεία για όλους» και το αποτέλεσμα αργεί να εμφανιστεί, στην New York Laser Clinic πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον μικρότερο αριθμό συνεδριών.

  Είτε διανύετε τη δεύτερη δεκαετία της ζωής σας, είτε την έβδομη, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τη λύση που ταιριάζει 100% σε εσάς.

 • Τι είναι το Patch Test που εφαρμόζει η New York Laser Clinic;

  Το Patch Test είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται από τον Ιατρό της New York Laser Clinic. Αφορά στην εξέταση του δέρματος και της τριχοφυΐας σας με σκοπό την μέγιστη Ασφάλεια και το καλύτερο και πιο σύντομο Αποτέλεσμα (με τις λιγότερες συνεδρίες). Ο Ιατρός εξετάζει το δέρμα σας και αναλόγως προσαρμόζει το Laser στα δεδομένα του δικού σας σώματος. Στη συνέχεια, δοκιμάζει το Laser σε μικρή περιοχή του σώματός σας για να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις του. Ελέγχει το αποτέλεσμα και προχωρά στην πιο "σωστή" ρύθμιση της συσκευής για το δικό σας σώμα. Έτσι διασφαλίζεται η Μέγιστη Ασφάλεια της διαδικασίας και παράλληλα επιτυγχάνεται η Καλύτερη δυνατή θεραπεία, μειώνοντας τον αριθμό των συνεδριών, αφού σε κάθε θεραπεία επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 • Γιατί η Laser Αποτρίχωση είναι η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης που υπάρχει;

  Η Laser Αποτρίχωση είναι η Μοναδική μέθοδος αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που έχει Μόνιμα αποτελέσματα και δεν προκαλεί τραυματισμούς. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά το ξυραφάκι ή το κερί, ενώ το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό και απίστευτα λείο, σαν το δέρμα ενός μικρού παιδιού! Η Laser Αποτρίχωση είναι η πιο οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης καθώς δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεται συχνά όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες μεθόδους. Μια και μόνο συνεδρία θα σας πείσει!

 • Είναι 100% ασφαλές;

  Απολύτως! Η αποτρίχωση με Laser είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής. Εφαρμόζεται με Ασφάλεια σε εκατομμύρια ασθενείς τα τελευταία 20 Χρόνια και διαθέτει την έγκριση του αυστηρότερου σχετικού οργανισμού, του FDA (Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).

  Τα Lasers Αποτρίχωσης 4ης γενιάς που χρησιμοποιούμε στην New York Laser Clinic δρουν αποκλειστικά στην ρίζα της τρίχας. Στοχεύουν την μελανίνη που βρίσκεται εκεί σε μεγάλη συγκέντρωση και με λάμψεις φωτός που διαρκούν για δέκατα του δευτερολέπτου ανεβάζουν την θερμοκρασία στον θύλακα της τρίχας και τον απενεργοποιούν, χωρίς όμως να επηρεάζουν τους γύρω ιστούς (δέρμα).

 • Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

  Το 90% των επισκεπτών της New York Laser Clinic απολαμβάνει εντυπωσιακή μείωση της τριχοφυΐας του μέσα σε μόλις 3 συνεδρίες, και πλήρη εξάλειψή της σε ποσοστό 85-95% μετά από 6 συνεδρίες!

  Από την 1η κιόλας συνεδρία θα δείτε μείωση στην τριχοφυΐα, πιο μαλακή και πιο "ανοιχτή" τρίχα.

  Ο ακριβής όμως αριθμός συνεδριών που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για την εξάλειψη της τριχοφυΐας του, εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Από το σημείο στο οποίο θα γίνει η αποτρίχωση, τον τύπο της τρίχας του, το χρώμα του δέρματός του, από ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες, μπορεί να εξαρτάται από τη λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών αγωγών αλλά και από άλλους παράγοντες.

  Στο ραντεβού ενημέρωσης, ο Ιατρός της New York Laser Clinic θα εξετάσει το δέρμα και την τριχοφυΐα σας και θα σας ενημερώσει σχετικά με τον ακριβή αριθμό συνεδριών που θα χρειαστείτε.

 • Γιατί χρειάζονται περισσότερες από 1 φορές;

  Το Laser καταστρέφει την τρίχα που βρίσκεται στο στάδιο της Αναγένεσης (ανάπτυξης), τη στιγμή δηλαδή που διαθέτει δηλαδή την μέγιστη συγκέντρωση Μελανίνης.

  Όμως, σε κάθε θεραπεία Laser Αποτρίχωσης, μόνο το 80% των τριχών βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης. Συνεπώς, χρειάζονται περισσότερες από μία συνεδρίες για να «καλύψουμε» το σύνολο της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

  Για να "απενεργοποιηθεί" ο θύλακας τις τρίχας συνήθως απαιτούνται 3 με 6 συνεδρίες. Κάθε συνεδρία μειώνει τις τρίχες και τις κάνει πιο "αδύναμες" (λιγότερο παχιές και πιο "ανοιχτές").

 • Κάθε πότε πρέπει να κάνω αποτρίχωση;

  Συνήθως, το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών Laser είναι από 4 έως 10 εβδομάδες. Αυτό βεβαίως εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και την αλλαγή στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας. Όσο προχωράει η θεραπεία, το διάστημα μεταξύ των συνεδριών μεγαλώνει. Συνήθως, μετά την πρώτη συνεδρία, ακολουθεί η δεύτερη σε διάστημα 4ων εβδομάδων, ενώ η 3η ακολουθεί σε διάστημα 4 έως 8 εβδομάδων. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των συνεδριών, αντίστοιχα μειώνεται και η συχνότητα των συνεδριών.

  Το 90% των επισκεπτών της New York Laser Clinic απολαμβάνει εντυπωσιακή μείωση της τριχοφυΐας του μέσα σε μόλις 3 συνεδρίες, και πλήρη εξάλειψή της σε ποσοστό 85-95% μετά από 6 συνεδρίες!

  Από την 1η κιόλας συνεδρία θα δείτε μείωση στην τριχοφυΐα, πιο μαλακή και πιο "ανοιχτή" τρίχα.

  Ο ακριβής όμως αριθμός συνεδριών που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για την εξάλειψη της τριχοφυΐας του, εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Από το σημείο στο οποίο θα γίνει η αποτρίχωση, τον τύπο της τρίχας του, το χρώμα του δέρματός του, από ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες, μπορεί να εξαρτάται από τη λήψη συγκεκριμένων φαρμακευτικών αγωγών αλλά και από άλλους παράγοντες.

  Στο ραντεβού ενημέρωσης, ο Ιατρός της New York Laser Clinic θα εξετάσει το δέρμα και την τριχοφυΐα σας και θα σας ενημερώσει σχετικά με τον ακριβή αριθμό συνεδριών που θα χρειαστείτε.

 • Θα πονέσω;

  Η αποτρίχωση με Laser είναι μία απολύτως ανεκτή διαδικασία. Έχει την αίσθηση ενός ελαφριού "τσιμπήματος". Εάν παρόλα αυτά σας ενοχλεί η αίσθηση, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα στην περιοχή μια ώρα πριν από την θεραπεία.

 • Πώς πρέπει να προετοιμαστώ πριν τη θεραπεία;

  Αποφύγετε οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους αφαίρεσης τρίχας όπως η αποτρίχωση με κερί ή αποτριχωτική κρέμα για 6 εβδομάδες πριν από τη θεραπεία. Αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο (έντονο μαύρισμα) στις περιοχές που θέλετε να εφαρμοστεί το Laser. Στο ραντεβού ενημέρωσης θα εξετάσουμε και τις περιπτώσεις που υπάρχει φαρμακευτική αγωγή σε εξέλιξη.

 • Τι πρέπει να προσέξω μετά;

  Μετά τη θεραπεία Laser, αποφύγετε το καυτό μπάνιο, τη σάουνα και τους ατμούς για 1 με 2 μέρες. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας παράσχει συνεχείς συμβουλές και υποστήριξη, ακόμα και μετά την τελική σας συνεδρία.

 • Ποιος θα μου κάνει τη θεραπεία; Είναι Άντρας ή Γυναίκα;

  Ο Δερματολογικός έλεγχος (Patch Test) πραγματοποιείτα από Ιατρό (Άνδρα ή Γυναίκα) και αφού ρυθμιστεί το Laser στις βέλτιστες ρυθμίσεις για το δικό σας σώμα, την θεραπεία αναλαμβάνει εκπαιδευμένο και έμπειρο Ιατρικό Προσωπικό (Νοσηλεύτρια). Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας υπάρχει στην Κλινική υπάρχει διαθέσιμος Ιατρός.

 • Υπάρχουν παρενέργειες;

  Για τους περισσότερους ανθρώπους η μόνη παρενέργεια που είναι μια ήπια ερυθρότητα. Για άλλους μπορεί να υπάρχει μια μικρή ευαισθησία στην περιοχή η οποία είναι παροδική και φεύγει με την εφαρμογή αλόης.

 • Μπορεί να μου κάψει το δέρμα;

  Όχι, διότι το Laser στοχεύει Αποκλειστικά στην Ρίζα της Τρίχας. Αυτό που κάνει είναι ότι στοχεύει την Μελανίνη που βρίσκεται στην ρίζα της τρίχας. Της μεταφέρει ενέργεια μέσω του φωτός, την υπερθερμαίνει και τελικά καταστρέφει την ρίζα της τρίχας. Δεν επηρεάζει την γύρω περιοχή (δέρμα).

 • Είναι επικίνδυνο; Μπορεί να πάθω καρκίνο;

  Όχι, το Laser αποτρίχωσης είναι 100% ασφαλές! Εφαρμόζεται για περισσότερα από 20 χρόνια σε εκατομμύρια ασθενείς στον κόσμο. Τα ιατρικά Laser αποτρίχωσης δεν είναι όπως η ακτινοθεραπεία. Δε διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτόν και αφήνοντας ανέπαφη τη γύρω περιοχή, καθιστώντας τα απολύτως ασφαλή. Για το λόγο αυτό, τα Laser της Αποτρίχωσης είναι εγκεκριμένα από τον αυστηρότερο φορέα ελέγχου, τον FDA (Αμερικάνικος οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων).

 • Είναι μόνιμο;

  Βεβαίως! Η τριχοφυΐα σας θα μειωθεί ΜΟΝΙΜΑ σε ποσοστό από 60 έως 95%, ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και το δέρμα σας. Ενώ οι υπόλοιπες τρίχες θα είναι πιο απαλές, πιο "ανοιχτές" και θα εμφανίζονται όλο και πιο αραιά. Έτσι, ακόμη και για τις λίγες τρίχες που πιθανώς θα παραμείνουν, συνήθως μια θεραπεία συντήρησης τον χρόνο αρκεί για να απαλλαγείτε!

 • Μπορώ να κάνω Laser αποτρίχωση ακόμη και στο Πρόσωπο ή τα Γεννητικά Όργανα;

  Ναι, η Laser αποτρίχωση είναι απολύτως ασφαλής για κάθε περιοχή.

 • Μπορώ να κάνω και το καλοκαίρι;

  Βεβαίως. Διαθέτουμε ειδικά laser τα οποία είναι κατάλληλα και ασφαλή για μαυρισμένα δέρματα.

 • Θα «δουλέψει» η μέθοδος για το δέρμα μου;

  Πριν από κάθε εφαρμογή Laser κάνουμε το Patch Test, το οποίο μας επιτρέπει να δούμε εάν το δέρμα σας είναι κατάλληλο. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το τεστ, δεν προχωράμε στη θεραπεία.

#newyorklaser

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ