Laser αποτρίχωση

Τι λένε οι πελάτες μας που απολαμβάνουν 100% hair-free αποτέλεσμα

Στοχευμένη δράση, μόνιμο αποτέλεσμα, ανώδυνη μέθοδος, ασφαλής διαδικασία, σύντομη διάρκεια συνεδρίας, εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημεία υπεροχής της αποτρίχωσης με Laser που εγγυάται οριστική μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό που αγγίζει το 95% και σας χαρίζει βελούδινο δέρμα, γλιτώνοντάς σας από ερεθισμούς και θυλακίτιδα. Μια για πάντα!

Το καλύτερο δώρο για το δέρμα σας

Αν έχετε δοκιμάσει να αντιμετωπίσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης (ξυραφάκι, τσιμπιδάκι, αποτριχωτικό κερί, κτλ), γνωρίζετε καλά ότι το αποτέλεσμα είναι προσωρινό. Επιπλέον, συνοδεύεται συχνά από παρενέργειες όπως ερεθισμούς, αμυχές και τρίχες στραμμένες προς τα μέσα που τελικά κάθε άλλο παρά προσδίδουν στο δέρμα την εικόνα καθαριότητας και περιποίησης που επιζητάτε.

Η αποτρίχωση με Laser είναι αναμφίβολα το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο δέρμα σας, καθώς σας απαλλάσσει από την ενοχλητική τριχοφυΐα με στοχευμένο τρόπο, χωρίς πόνο και ανεπιθύμητες ενέργειες.

«Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα που θέλει να έχει ωραίο και καθαρό δέρμα όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο. Ιδιαίτερα εδώ στα Antiagers που τα κορίτσια μάς κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα πιο τέλεια!»

Θεραπεία κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες

Η Laser αποτρίχωση είναι μία μέθοδος κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, κάθε τύπο τριχοφυΐας και κάθε σημείο του σώματος ή του προσώπου. Μπορεί οι γυναίκες να ήταν οι πρώτες που ασπάστηκαν τη μέθοδο της Laser αποτρίχωσης, όμως πλέον 4 στους 10 άνδρες την επιλέγουν για να καταπολεμούν την πυκνή και άγρια τριχοφυΐα σε περιοχές όπως την πλάτη, το στέρνο, την κοιλιά, αλλά και για να δίνουν σχήμα στην τριχοφυΐα του προσώπου.

«Γεια σας. Είμαι στα Antiagers. Έχω έρθει για την 4η συνεδρία μου Laser. Είναι κάτι που πραγματικά με έχει βοηθήσει αρκετά και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Πριν ξεκινήσω την πρώτη μου θεραπεία, ήμουν αρκετά διστακτικός, γιατί θεωρούσα ότι υπάρχει προκατάληψη για τους άνδρες ότι δεν κάνουν θεραπείες λέιζερ, αλλά πραγματικά σας μιλάω μακάρι να το είχα δοκιμάσει νωρίτερα γιατί είδα διαφορά και μου άλλαξε τη ζωή! Αν θέλετε να ξεγνοιάσετε για πάντα από την αποτρίχωση, σκεφτείτε το New York Laser!»

Ανώδυνη διαδικασία με τα σύγχρονα Laser Αλεξανδρίτη

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης που είναι επώδυνες, όπως το αποτριχωτικό κερί, οι οικιακές συσκευές αποτρίχωσης και η ηλεκτρόλυση με βελόνα, η αποτρίχωση με Laser αποτελεί μία ανώδυνη θεραπεία. Ειδικά τα σύγχρονα Laser Αλεξανδρίτη Candela, όπως αυτά που χρησιμοποιούμε στη New York Laser Clinic, διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής, προκαλώντας μούδιασμα της περιοχής. Έτσι, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος (όπως είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, το μπικίνι και οι μασχάλες), η αίσθηση της θεραπείας είναι απολύτως ανεκτή.

«Έχω κάνει 3 συνεδρίες και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Νόμιζα ότι πονάει. Δεν πονάω καθόλου!»

Προσιτό κόστος για το ελληνικό κοινό

Σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, η Laser αποτρίχωση αποτελεί μία ακριβή θεραπεία με δεδομένο το εξαιρετικό, ασφαλές και μόνιμο αποτέλεσμα που προσφέρει. Παρ’ όλα αυτά, στην Ελλάδα οι τιμές είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε το κόστος να είναι πολύ προσιτό, προσελκύοντας μάλιστα άνδρες και γυναίκες από το εξωτερικό που ταξιδεύουν συχνά στην Αθήνα για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, ώστε να συνδυάζουν τις επισκέψεις τους με τις συνεδρίες της Laser αποτρίχωσης. Άλλωστε πρόκειται για μία σύντομη θεραπεία που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και επομένως μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο πρόγραμμα ενός ταξιδιού!

«Σήμερα κανονικά ήρθα Ελλάδα για να δω την οικογένειά μου, όμως επειδή στη Γερμανία είναι πολύ ακριβά τα λέιζερ και εγώ είμαι μελαχρινή και έχω ένα «προβληματάκι», ήρθα στο New York Laser να κάνουμε αποτρίχωση. Μου είχαν πει ότι δεν πονάει το λέιζερ και εγώ δεν τους πίστεψα. Όμως, όντως δεν πονάει!»

Οριστικό αποτέλεσμα με λίγες συνεδρίες

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης που απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες εφ’ όρου ζωής, το Laser προσφέρει οριστικό αποτέλεσμα και μάλιστα με 3-6 συνεδρίες. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η πυκνότητα της τριχοφυΐας αραιώνει και οι τρίχες αποδυναμώνονται και σταδιακά μετατρέπονται σε χνούδι, αφήνοντας πίσω τους δέρμα απαλό και βελούδινο.

Μετά από τον πρώτο απαραίτητο κύκλο συνεδριών, αρκεί μόνο μία συνεδρία συντήρησης κάθε χρόνο ή κάθε δύο χρόνια, αν και ο δείκτης ικανοποίησης είναι τόσο υψηλός από τον πρώτο κύκλο συνεδριών που σε πολλές περιπτώσεις δεν προκύπτει καν η ανάγκη για συνεδρία συντήρησης!

«Αρχικά ξεκίνησα με 6 συνεδρίες. Και σταδιακά έχω φτάσει να κάνω μόνο μία φορά τον χρόνο σαν συντήρηση και έχω ξεγνοιάσει από τα πάντα! Έτσι πριν το καλοκαίρι! Laser κορίτσια, για να ξεγνοιάσετε!»

#newyorklaser

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ