Full body λέιζερ αποτρίχωση

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για 100% hair free αποτέλεσμα

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία όσων χρησιμοποιούν τσιμπιδάκι για την τριχοφυΐα του προσώπου, ξυραφάκι για τις μασχάλες, ηλεκτρική συσκευή αποτρίχωσης για τα χέρια και τα πόδια…. όμως και πάλι δεν είστε ποτέ απολύτως απαλλαγμένοι από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αφού σας είναι αδύνατο να συγχρονίσετε όλες τις διαφορετικές μεθόδους αποτρίχωσης; Μην παιδεύεστε άλλο! Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε σε μία full body Laser αποτρίχωση για ένα 100% hair-free αποτέλεσμα!

Μία σημαντική επένδυση για τον εαυτό σας

Η full body Laser αποτρίχωση σας προσφέρει βελούδινο δέρμα για πάντα και σας γλιτώνει από τον χρόνο και την έγνοια της συστηματικής αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, εξοικονομώντας σας και αρκετά χρήματα μακροπρόθεσμα. Είναι αναμφίβολα μία σημαντική επένδυση για τον εαυτό σας! Όχι τυχαία, στη New York Laser Clinic το πρόγραμμα της full body Laser αποτρίχωσης αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, καθώς εγγυάται εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε όλο το σώμα σε ποσοστό που αγγίζει το 95%!

Ποιες περιοχές περιλαμβάνει η full body Laser αποτρίχωση;

Ένα πακέτο full body Laser αποτρίχωσης περιλαμβάνει όλες τις περιοχές ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που απασχολούν τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα. Για τις γυναίκες, περιλαμβάνει συνήθως τις μασχάλες, το μπικίνι, τα χέρια και τα πόδια, ενώ για τους άνδρες το στέρνο, την πλάτη, την κοιλιά, τις μασχάλες, τα χέρια και τα πόδια. Φυσικά, το πρόγραμμα εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας κάθε ατόμου.

Πόση ώρα διαρκεί η full body Laser αποτρίχωση;

Η διάρκεια της full body Laser αποτρίχωσης εξαρτάται από το φύλο, το πλήθος και την έκταση των περιοχών, την πυκνότητα της τριχοφυΐας, κ.α. Ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις όμως, η Laser αποτρίχωση σε όλο το σώμα δεν αποτελεί μία χρονοβόρα θεραπεία, καθώς στη New York Laser Clinic η θεραπεία εφαρμόζεται με το εξελιγμένο Laser Αλεξανδρίτη Candela Gentlelase που επιτρέπει ταχεία σάρωση του δέρματος. Έτσι, ακόμα κι όταν υπάρχει ανάγκη για αποτρίχωση πολλών περιοχών πυκνής τριχοφυΐας, η διάρκεια της συνεδρίας δεν ξεπερνά τις 1-2 ώρες. Επιπλέον, καθώς η τριχοφυΐα αραιώνει με την πρόοδο των συνεδριών, ο χρόνος θεραπείας σταδιακά μειώνεται.

Πότε θα δω αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα της full body Laser αποτρίχωσης γίνεται ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η τριχοφυΐα σταδιακά αραιώνει και αποδυναμώνεται, αφήνοντας τη θέση της σε καθαρό, βελούδινο δέρμα. Ωστόσο, στη λέιζερ αποτρίχωση όλου του σώματος, θα προσέξετε ότι κάποιες περιοχές ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στη δράση του Laser, ενώ κάποιες άλλες εμφανίζονται πιο ανθεκτικές. Αυτό εξαρτάται από τον τύπο της τριχοφυΐας, αλλά και από τυχόν ορμονικούς παράγοντες. Σε γενικές γραμμές, οι πιο σκουρόχρωμες και χοντρές τρίχες ανταποκρίνονται ταχύτερα στην ενέργεια του λέιζερ, ενώ περιοχές όπου η τριχοφυΐα επηρεάζεται από τη δράση των ορμονών (όπως το πρόσωπο) χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες για να «καθαρίσουν» από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Κατά μέσο όρο, αρκούν 3-6 συνεδρίες για τις περισσότερες περιοχές. Για ένα σύντομο αποτέλεσμα, σημαντική προϋπόθεση αποτελεί και η συνέπειά σας στην ενδεικνυόμενη συχνότητα των συνεδριών (περίπου κάθε 30-40 ημέρες), ώστε η θεραπεία να συμβαδίζει με τον κύκλο ζωής της τρίχας.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Ναι. Με τη full body Laser αποτρίχωση επιτυγχάνεται μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό που ξεπερνά το 90% μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεδριών. Σε επίπεδο συντήρησης, μπορεί να χρειαστεί μία συνεδρία κάθε χρόνο ή κάθε δύο χρόνια.

Στη full body Laser αποτρίχωση μπορώ να αποτριχώσω κάθε περιοχή του σώματος;

Ναι. Το εξελιγμένο λέιζερ Αλεξανδρίτη Candela Gentlelase μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια την τριχοφυΐα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος, όπως είναι οι θηλές και η περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά και του προσώπου. Πολύ συχνά μάλιστα, η Laser αποτρίχωση full body συνδυάζεται με τη Laser αποτρίχωση full face.

Αξίζει η full body Laser αποτρίχωση;

Αναμφίβολα ναι. Το αποτέλεσμα της full body αποτρίχωσης με λέιζερ σας εξοικονομεί μακροπρόθεσμα χρόνο και χρήμα από τη συνεχόμενη ανάγκη αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης (ξυραφάκι, αποτριχωτικό κερί, τσιμπιδάκι, οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, κτλ), αλλά και των συχνών παρενεργειών τους (ερεθισμούς, αμυχές, θυλακίτιδα, κ.α.). Επιπλέον, το συνδυαστικό πρόγραμμα της full body Laser αποτρίχωσης, καθώς είναι σχεδιασμένο για να σας απαλλάσσει από την ενοχλητική τριχοφυΐα σε όλο το σώμα, συμφέρει οικονομικά σε σχέση με το συνολικό κόστος της λέιζερ αποτρίχωσης μεμονωμένων περιοχών του προσώπου ή του σώματος!

#newyorklaser

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ